پروژه ملی فناوری اطلاعات برای مدارس کشور اجرا می شود

با هدف توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در امر آموزش و کاهش سن فراگیری آن، با تاسیس اولین پیش دبستان و دبستان تمام کامپیوتری با ساختارIT پروژه ICT کودک و نوجوان (پکا) در سطح ملی برای مدارس کل کشور اجرا می شود.

 پیمان سلطانی مدیر پروژه ICT کودک و نوجوان در مجتمع فنی تهران، در کنفرانس خبری امروز صبح در تشریح این پروژه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، افزود: در پی اهداف برنامه چهارم توسعه کشور برای توسعه دانایی محور و تاکید مقام معظم رهبری بر توجه ویژه به امر آموزش و بازنگری بر فرآیند های آن و استفاده از فناوری های روز جهان در این حوزه و همچنین بر پایه اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر خصوصی سازی، مجتمع فنی تهران با تایید معاونت فناوری ارتباطات و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، بنیاد ICDL ایران ونیزدفترتکنولوژی آموزشی این وزارتخانه بر ساختار و نرم افزارهای طراحی شده، اخیرا اقدام به تاسیس اولین پیش دبستان و دبستان الکترونیکی مبتنی بر ساختار تمام فناوری اطلاعات و آموزش های IT بر اساس طرح ICTکودک (پکا ) چهار ساله خود کرده است که در مرحله فراگیر این پروژه در سطح ملی برای مدارس کل کشور اجرا می شود.
وی اظهار داشت: در این میان اهمیت بخشی و تحقق دولت الکترونیک در کشور نیازمند توسعه زیرساختار لازم است که تربیت شهروندان الکترونیک بر اساس این پروژه در قالب آماده سازی کودکان الکترونیک محقق خواهد شد.
مدیر مسئول نمایندگی تهرانپارس مجتمع فنی تهران در ادامه اظهار داشت : قرن 21 قرن دانایی است ، یعنی تبدیل جامعه صنعتی به جامعه اطلاعاتی وامروزه ثروتمند ترین کشورها وجوامع انسانی ، آنهایی هستند که بیشترین دانش وآگاهی واطلاعات را دراختیاردارند ویقیناً راهبری آموزش وپرورش آینده به عهده فنـاوری اطـلاعات( IT ) خواهد بود.
وی گفت: در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرو در زمینه ارتباط از راه دور، در حال ایجاد و راه‌اندازی مدارس، دانشگاهها و کلاسهای الکترونیکی و به اصطلاح کلی آموزشهای مجازی یا توسعه نظامهای آموزشی سنتی خود هستند.
سلطانی با اشاره به دغدغه بین المللی بر امر آموزش و آمار و وضع موجود تصریح کرد :
در برنامه زمانبندی شده ای که در اجلاس سران کشور ها درباره جامعه اطلاعاتی (WSIS) در ژنو ارایه شد ، توسعه ICT در دبیرستان ها تا سال 2010 و توسعه ICT در تمامی مدارس تا سال 2015 مورد تاکید قرار گرفت؛ به این ترتیب تا سال 2015 برنامه توسعه ICT باید در تمامی مدارس و دانشگاه ها به اجرا در آید و اینک به نیمه سال 2007 نزدیک می شویم.
مدیر پروژه آموزش ICT کودک و نوجوان مجتمع فنی تهران جهت اجرای طرح پکا (پیشتازان کامپیوتر ایران ) درمدارس کشور تاکید کرد : توسعه ICT در مدارس ، تنها به تجهیزات سخت افزاری محدود نمی شود. این توسعه نیازمند برنامه ریزی دقیق و گسترده ای برای تهیه محتوای آموزشی مناسب در زمینه ICT برای دانش آموزان ، استفاده از معلمان آموزش دیده و مسلط به این مقوله ، ایجاد فضای مناسب برای یادگیری و نصب تجهیزات متناسب با تعداد دانش آموزان، ایجاد بستر های مخابراتی جهت استفاده از اینترنت و بسیاری نکات ریز و درشت دیگر است.
سلطانی خاطر نشان کرد : به کار گیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدارس و تحول در فرایند آموزش و تحصیل را می توان به عنوان مهم ترین حلقه و پایه توسعه ملی در نظر گرفت.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد